4_1.jpg

Useiden onnistuineiden treffien jälkeen Brita oli aivan varma siitä, että haluaa naida Kaarlen. Niinpä hän päätti ilahduttaa miestä ensin ruualla ja kaivoi sitten esiin sormuksen. Kaarle selvästi piti siitä! Niinpä pari olikin jo onnellisesti kihloissa. Heti seuraavana päivänä järjestettiin pienet hääjuhlat ja Kaarlesta tuli nyt todenteolla osa Britan elämää ja pari muutti samalla yhteen. (Valitettavasti hääkuva teki katoamistempun :<)

4_3.jpg

Onnellinen pari vietti häiden jälkeen useita kiihkeitä hetkiä, ehkä kohta olisi aika perheenlisäykselle? Pikkuväki olisikin oikein tervetullutta tähän taloon. Eihän tässä enää kauaa nuoria olla!

4_4.jpg

Kauaa ei tarvinut odotellakaan, kun Brita alkoi tuntea kipua vatsan suunnalla. Eikä aikaakaan, kun Kaarle huomasi vaimonsa kyykkivän wc:ssä...

4_5.jpg

Brita ajatteli käydä vielä normaalisti töissä, jonkunhan oli leipä pöytään tuotava, kun Kaarlekin oli parhaillaan työttömänä. Töistä palatessaan epäilyille tuli varmuus, raskausmaha! Nyt oli parasta vain levätä ja ottaa rennosti ennen lapsen syntymää. Brita jäi äitiyslomalle.

4_6.jpg

Ja vatsa vain jatkaa kasvuaan! Lapsi alkoi jo ilmoitella itsestään potkimalla, ei enää kauaa!

4_7.jpg

Onneksi Britalla oli tukenaan mukava ja huomaavainen mies, joka hieroi vaimonsa kolottavia niskoja. Ei epäilystäkään siitä, etteikö Kaarle osallistuisi tulevan pienokaisen hoitoon täysillä.

4_8.jpg

Britan raskauden aikana Kaarle oli luonnollisesti se, joka sai vastuulleen kodinhoidon. Mutta pitäähän raskaiden töiden lomassa viettää vähän omaa aikaakin! Mutta miksi ihmeessä Kaarle viettää aikaansa ostoksilla, eiväthän miehet pidä siitä? Ehkäpä vaimo oli vihjaillut jotain miehensä kulahtaneesta kauluspaidasta ja viimevuosikymmenen muotifarkuista.. Laskoste -muotikaupasta takuulla löytyisi jotain coolimpaa! Päättipä herra ilahduttaa vaimoaan ostamalla myös tälle jotain, niin ja tulevalle lapselle. Mutta pitäisikö ostaa vaalensininen vaiko vaaleanpunainen potkupuku? Hmm, ehkä varmuudenvuoksi kummatkin.

4_9.jpg

Kotimatkalla Kaarle poikkesi puistossa kalassa. Vonkaleet eivät tarttuneet syöttiin, mutta lammenrannalla oli kuitenkin mukavaa ja rentouttavaa.

4_10.jpg

Seuraavana iltana Brita heräsi hirveään kipuun ja herätti huudoillaan myös miehensä. Nytkö ihana perhetapahtuma oli alkamassa? Kyllä, synnytys käynnistyi!

4_11.jpg

Siinä se sitten oli, ihana esikoistyttö. Tytön nimestä käytiin pitkää keskustelua, mutta lopulta päästiin yhteisymmärrykseen. Tervetuloa maailmaan Ada Lander!

4_12.jpg

Kaarle odotti kärsimättömästi omaa hellittelyvuoroaan, eikä millään meinannut uskoa tätä todeksi, hänellä tosiaan oli nyt oma lapsi. Kun molemmat vanhemmat olivat hellineet uutta tulokasta, Ada rupesi näyttämään ja melko väsyneeltä ja pääsi ihkauuteen kehtoonsa nukkumaan. Kumpikohan vanhemmista vaihtaa ensimmäiset vaipat?

4_13.jpg

Perheenlisäyksen kunniaksi Brita ajatteli tarjota tuoreelle isälle pienen muodonmuutoksen. Uusi kampaus, kulmakarvojen muotoilu.. Kaarlestakin tuli oikein komea mies.