001.jpg

Brita oli keskittynyt vain työhönsä (ja ylentynyt nyypästä rämpyttäjäksi, rämpyttäjästä brassailijaksi, brassailijasta farmariksi ja farmarista lipunryöstäjäksi!) ja kaipasi irroittelua. Oli aika katsastaa Stadin villein yökerho ja näyttää taitojaan tanssilattialla. Moovit sujuivatkin loistavasti.

002.jpg

Kun Brita alkoi hengästyä ja oli aikeissa siirtyä kohti baaritiskiä, eteen astui mies vailla juttuseuraa. Sehän sopi mainiosti, varsinkin kun mies ei ollut hullumman näköinenkään, ainakin tähänastisista vastaantulijoista selkeää parhaimmistoa! Kaarle Janatuiseksi esittäytynyt mies oli oikein hauskaa seuraa ja hänen kanssaan menikin useampi tovi tanssilattialla pyörähdellessä. Ehkä tässä oli vihdoinkin mies, jonka kanssa voisi edetä ystävyyttä pidemmälle! Kaarlen täytyi lähteä jo kotiin, mutta onnekseen Britalla oli taskussaan miehen puhelinnumero.

003.jpg

Ennen kotiinlähtöä oli toki vielä testattava paikan siistejä vempeleitä, ehkä tässä on vielä vähän harjoiteltavaa..

004.jpg

Brita ei millään voinut vastustaa kiusausta, vaan tarttui luuriin heti seuraavana iltana. Ehkä Kaarle haluaisi tulla vaikka teelle.. Ja tottakai halusikin! Nyt vaan paikat nopeasti tiptop kuntoon.

005.jpg

Brita kurkki kärsimättömästi ikkunasta, milloin vieras saapuisi, ja riensi heti toivottamaan Kaarlen tervetulleeksi. Mutta mitä ihmettä, kukas tämä nainen on? Kaarle esitteli toisen naisen Liina Tormoseksi, toivottavasti heidän välillään ei ole mitään kummempaa. No mutta, sehän selviää pienellä flirtillä!

006.jpg

Brita vislasi itsevarmasti Kaarlelle, salamannopeasti Liina hyökkäsi väliin ja alkoi vihoissaan läimiä Britaa kasvoille. Okei, ehkä niiden kahden välillä tosiaan on jotain.. Brita huitoi vihoissaan takaisin ja oli päivänselvää, että nämä naiset eivät koskaan tulisi pitämään toisistaan.

007.jpg

Läimimissession jälkeen Kaarle nautti olostaan porealtaassa ja Liina päätti lähteä tutkimaan Britan taloa. Brita ei ollut tästä kovin innoissaan ja päätti näyttää kyntensä. Hups, vähän roiskahti!

008.jpg

Naisten meininki yltyi pian tappeluksi! Kun nyrkkejä oli heiluteltu väsymiseen asti, Brita päätti häätää Liinan talosta ja keskittyä olennaiseen, Kaarleen. Nyt Brita oli entistä varmempi siitä, että aikoo voittaa Kaarlen itselleen. Liina ei todellakaan ansaitse niin mukavaa miestä! Kaarlen rakkaus tulisi vaihtamaan omistajaa, maksoi mitä maksoi. Kun Liinasta oli päästy, ilta jatkui oikein mukavissa merkeissä. Parilla tuntui olevan paljon yhteisiä kiinnostuksenkohteita, tästä oikeasti tulee vielä jotain! Seuraavat treffit sovittiin heti huomiselle.

009.jpg

Yöllä kostonhimoinen Liina palasi, mutta kaadettu roskis ei kyllä Britaa hätkäytä.

0011.jpg

Seuraavana iltana Brita ja Kaarle viettivät aikaa illallisen parissa. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa, musiikkia - voiko parempaa toivoakaan? Ja mikä parasta, ei tietoakaan mustasukkaisesta Liinasta. Kaarlen naisasiat askarruttivat kyllä hiukan Britan mieltä, entä jos niitä naisia on enemmänkin? Onko Kaarle liian playeri ollakseen aviomiesainesta?

0012.jpg

Kaikki epäilyt kaikkosivat kyllä nopeasti tämän romanttisen pusun jälkeen! Miten tässä nyt enää ajattelisi järjellä, Brita oli korviaan myöten ihastunut.

0015.jpg

Kotona (vähän pyöristymään päässyt) Brita ei ollut saada Kaarlea mielestään. Brita oli jo miltei valmis kosimaan Kaarlea, mutta olisikohan tämä Kaarlen mieleen vähän turhan nopeaa toimintaa?